Skrivarkurs med yoga

Har du något att berätta men vet inte hur? Från idé till synopsis på en vecka.

Med din egen idé som utgångspunkt får du under en vecka hjälp att skapa en berättelse. Två professionella manusförfattare, Elisabeth och Anna, ger dig individuell handledning och lektioner i dramaturgi under veckan, och Elisabeth (certifierad yogalärare) håller en yogaklass varje morgon. Utöver det har du alldeles lagom mycket tid till det som är kärnan i veckans verksamhet – ditt eget skrivande.

Du kan också gå kursen UTAN handledning till reducerat pris. 

Skrivarkurs med yoga hålls på Frötuna Gård & Retreat i lugn och lantlig miljö utanför Uppsala.

Kursdatumen för 2016 är 27 juni  - 3 juli, och sista anmälningsdag 15 mars 2016. 

När du åker hem från en veckokurs i Skrivarkurs med yoga har du goda kunskaper i dramaturgi och bättre flow i ditt skrivande. Du har också, allra minst, med dig en synopsis (en synopsis är en beskrivning av berättelsen i sin helhet, med dess början, mitt och slut) för din berättelse och därmed goda grunder för att kunna skriva ut den i den form som passar dig bäst; roman, pjäs, självbiografi m.m. Utöver det har du förmodligen karaktärsbeskrivningar, research, idéer och ett första utkast på det första kapitlet/sidan/scenen.

I kursavgiften ingår helpension med eget rum. Eget rum eftersom det hjälper skrivprocessen och för att det är skönt att kunna dra sig undan ibland. Frötuna är en gammal, men nyrenoverad gård och standarden är hög; rummen är bekväma och du har eget badrum. I varje rum finns skrivbord, men du kan även sitta och skriva på andra platser på gården. Den ekologiska, vegetariska maten – som lagas av Frötunas egen personal – renar, stärker och balanserar dig. Yogan och meditationen ökar din kreativitet, tar dig till dina inre berättelser och ökar din fokus.

Välkommen till en plats för kreativitet, produktivitet och stillhet. Välkommen till en plats för balans.